Hieronder vindt U alle deelnemers van Modelspoor Tilburg 2019. Bij iedere deelnemer staat een korte beschrijving over wat U kan verwachten van de deelnemer op Modelspoor Tilburg. Klik op de naam van de deelnemer om meer informatie te lezen. Mocht U zelf willen deelnemen aan Modelspoor Tilburg, meld u dan aan via het inschrijfformulier. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

Deelnemers

Modelspoor 24 is een onderneming gespecialiseerd in modelspoorbaan toebehoren en landschapsbouw, kortweg scenery.

Op de webshop van www.modelspoor24.nl vindt u populaire scenery producten van NOCH, WOODLAND SCENICS en JORDAN. Daarnaast een compleet assortiment van populaire styrofoam muurplaten.

Een online winkel die 24/7 open is, ruim vijfentwintig jaar ervaring in de modeltreinen-branche én een zeer groot aanbod: dat is ModelspoorWebshop.nl, uit liefde voor een prachtige hobby.

ModelspoorWebshop.nl biedt allerlei soorten modeltreinen, van vrijwel alle merken en met alle toebehoren. Daarnaast zijn wij graag uw partij voor modeltreinen inkoop, inruil en voor verkoop via consignatie (bij grote hoeveelheden).

Groot tweedehands aanbod
Wij zien modeltreinen en alles eromheen als een prachtige hobby, een die een leven lang meegaat. Materiaal daarentegen geven wij graag nóg een leven; naast nieuwe artikelen hebben wij een groot aanbod van tweedehands artikelen, uiteraard getest en in uitstekende staat.

Meer weten over hoe we uw verzameling kunnen aanvullen? Of zoekt u misschien naar een specifieke modeltrein – of een ander artikel? Stel ons uw vraag of kijk zelf gerust even rond. Ons bezoeken kan ook (maar wel op afspraak): Roggeweg 30D te Nijmegen.

Beurzen
Wij staan door het hele land op diverse modelspoorbeurzen. Het is ook mogelijk producten de u in de webshop aantreft te reserveren voor afhalen op een van de beurzen.

https://www.modelbouwled.nl/index.htmlModelbouwled.nl is gespecialiseerd in de toepassingen van led-technologie voor de modelbouw.

Denk daarbij aan treintjes, poppenhuizen, schaal-auto’s, scenerybouw, kermissen etc.

Miniaturengarage

Wij van de Miniaturengarage zijn inmiddels als sinds januari 2011 actief met de in en verkoop van miniaturen van klassieke en moderne voertuigen en hun toebehoren.

MCC is een oplossing om modelauto’s met gepaste snelheid en werkende verlichting op de modelbaan te laten rijden. Met een ingericht wegennet, digitale MCC auto’s en het MCC systeem wordt het landschap op de modelbaan nog meer tot leven gebracht.

ARTITEC is vanaf eind jaren negentig actief in de wereld van de modelbouw voor hobbyisten. Maar, laat u niet misleiden door dit relatief korte bestaan, want de jaren daarvoor werkten we als maquettebouwers voor vele bekende architecten, scheepswerven en musea. Een van onze doelen is om door middel van modelbouw de historie zo realistisch mogelijk weer te geven. Om dit te bereiken experimenteren wij veelvuldig met nieuwe technieken en materialen.

‘T Wollukske specialiseerd zich in de verkoop van boeken, modeltreinen en andere modelbouw.

Wij hebben naast een uitgebereide collectie modelauto’s, modelmotoren, VAG modellen en stoommachines ook een zeer uitgebreide assortiment bouwpakketten van vaartuigen, vliegtuigen, auto’s, vrachtauto’s, militair, starwars, startrek & ruimtevaart etc.

De BMC bestaat uit een groepje modelbouwers in de breedste zin van het woord. Of je nu voertuigen, vliegtuigen, boten, figuren, treinen of wat dan ook bouwt en ongeacht in welke schaal je dat doet kun je bij de BMC terecht. Het maakt ook niet uit of je bouwdozen in elkaar zet, diorama’s maakt of van afval een model maakt, ons doel is om samen bezig te zijn aan onze hobby: de modelbouw!

De bibliotheek van de NVBS is op het gebied van spoor- en tramwegen de meest uitgebreide bibliotheek van Nederland.

Er zijn ruim 25.000 boeken/dvd’s en 4.500 tijdschriftbanden.

Verenigingen

 De Modelbaanautomatisering interessegroep bestaat enerzijds uit modeltreinhobbyisten die hun baan (verder) willen automatiseren en anderzijds uit computergebruikers die belangstelling hebben voor het automatiseren van modelspoorwegen met behulp van computers. De HCC!m bestaat sinds 1978 en is daarmee één van de oudste interessegroepen binnen de HCC. De HCC!m telt meer dan 750 leden in Nederland en België. HCC!m komt met een mooie baan naar Tilburg.

 

MSG Den Bosch zal aanwezig zijn met een groot aantal banen en 

workshops. Waaronder:

 

de N-Baan VerBrückt”

de 0-Baan “Van Niks tot Nul”

een rangeerbaantje

een bomenbouwgroep

de computergestuurde Faller auto baan

twee mensen die hun specifieke hobby laten zien: beschilderen van auto’s en scenery, en een operationele Faller kermis

 


De HO-Modelautoclub Nederland is een vereniging van en voor liefhebbers, verzamelaars, bouwers en verbouwers van modelvoertuigen in schaal HO, schaal 1 op 87. De vereniging werd in 1986 opgericht.

De Rangeerder is een modelspoorvereniging met zetel in Dongen. Met een tiental leden, zowel uit Nederland als België, hebben zij een modulaire H0 baan en een LGB baan.
De vereniging zelf heeft geen eigen modules, alles is eigendom van de leden die bij evenementen een baan opbouwen.
Wij zijn te vinden op oldtimer festivals, in verzorgingstehuizen en op beurzen die we zelf organiseren. Ook staan we op grotere modelbouw evenementen.

Modelspoorwijzer.net is een website die zich richt op zowel de beginnende, herintredende en gevorderde modelspoorders in de allerbreedste zin van het woord. Al met al hebben wij een zeer compleet ‘assortiment’ op onze website en bieden wij voor elk wat wils.