Modelspoor Tilburg is het eerste modelspoorevenement in de Spoorzone Tilburg. Op dit oude NS-terrein komt het oude spoorleven weer helemaal tot leven door de vele evenementen en exposities die hier gehouden worden.

Er zijn gratis rondleidingen door de Spoorzone voor bezoekers van de modelspoorbeurs. De rondleidingen starten om 11 en om 14 uur.

Tijdens de rondleidingen ontdekt u de Spoorzone en komt u op plekken die anders voor publiek gesloten blijven. Uiteraard met uitleg over de rijke geschiedenis van de Spoorzone.

Op Modelspoor Tilburg willen wij de hobby in de grootste zin van het woord laten zien. Denk hierbij aan demo’s van verschillende banen, en een grote ruil-, verkoop- en hobbybeurs.

Uiteraard is er ook horeca met terras aanwezig!

Informatie

Adres: Wagenmakerij,
Burgemeester Broxlaan 4
Openingstijden: 10:00-17:00
Toegang: €5, kinderen 4-12 jaar: €2,50, kinderen 0-4 jaar: gratis.
U kunt bij ons ook pinnen!

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:

Vanaf Tilburg CS (uitgang Burgemeester Stekelenburgplein) is het zo’n 5 minuten lopen naar de Wagenmakerij. Maak dus vooral gebruik van het OV!
NB: In het weekend van 29 september zijn er werkzaamheden op het traject van en naar Tilburg. De NS zet bussen in, raadpleeg de NS-reisplanner.
U kunt wél vanaf station Breda met de trein naar station Tilburg Universiteit reizen, vanaf daar rijden er bussen naar station Tilburg.

Met de auto:

-Op 120 meter (1 minuut lopen) van de Wagenmakerij, naast de Hall of Fame, ligt parkeerterrein P2. Je betaalt daar €1,20 per uur met een maximum van €5 per dag. Let op: je kunt hier alleen pinnen of met creditcard betalen.
Adres: Burgemeester Brokxlaan 8-84
 
-Op 450 meter (6 minuten lopen) van de Wagenmakerij ligt parkeergarage Tivoli/013. Je betaalt daar €2 per uur met een maximum van €16 per dag. Betalen contant, pin of creditcard.
Adres: Achter de Heuvel 3
 
-Op 800 meter (10 minuten lopen) van de Wagenmakerij, naast het UWV, ligt parkeerterrein P1. Je betaalt daar €1,20 per uur met een maximum van €5 per dag. Let op: je kunt hier alleen pinnen of met creditcard betalen.
Adres: Burgemeester Brokxlaan 132
 
-Op een kilometer (13 minuten lopen) van de Wagenmakerij ligt parkeergarage Knegtel. Je betaalt daar €1 per uur met een maximum van €8 per dag. Je kunt hier alleen pinnen.
Adres: Gasthuisring 60